Gezelligheid kent geen tijd
Home » WAT

Omgeving

In de nabije omgeving kan je wandelen en fietsen in bossen en polder.

De stad-centrums Breda (12km),Tilburg(9km) en Oosterhout(12km) bieden ruimschoots mogelijkheden om leuk te winkelen of een terrasje te bezoeken. De stad Antwerpen is op 45 auto-minuten en ook zeker een bezoek waard.

Het attractiepark "De Efteling" in Kaatsheuvel of het safaripark en pretpark "Beekse Bergen" in Hilvarenbeek zijn binnen 25 autominuten te bereiken.

Een tweetal nationale parken zijn ook zeer aantrekkelijk om te bezoeken. De Loonse en Drunense duinen vormen een voor Nederland uniek stuifzandgebied. De Brabantse Biesbosch is een vloedgebied met vele kreken en een bijzondere natuur.

In Tilburg kan je het textielmuseum bezoeken waar o.a. tafelkleden zijn gemaakt voor het koninklijk huis. Ook het reptielenhuis "de Oliemeulen" is en bezoekje waard, zeker als je angstig bent voor spinnen of slangen.

Op vijf minuten rijden vind je een struisvogelfarm en even verderop is een edelherten fokkerij. Deze kunnen op afspraak bezocht worden. Zij verkopen ook aan hun bedrijf gerelateerde producten.

Kijk voor kortingen op o.a. "de oliemeulen"en Beekse bergen op:http://www.uitmetkorting.nl/de-oliemeulen/kortingsbon-de-oliemeulen